DE SCHOENMAKER MET GEVOEL VOOR VAKMANSCHAP EN STIJLVOLLE ELEGANTIE

MAATSCHOENEN

Heeft u wel eens gedacht aan perfect op maat gemaakte schoenen? Precies zoals u dat wilt, in de door u gewenste kleur, gemaakt met top kwaliteit leer, in het door u geliefde model of een compleet eigen ontwerp. van Abswoude maakt het mogelijk.

Visual_halfPage_schoen_001

‘Ik trap er elke keer weer in en kom met schoenen thuis die ik nooit draag. Omdat ze ongemakkelijk zitten. Echt zonde!’

‘Mijn ene voet is meer dan een maat groter dan de andere. Bij wie kan ik terecht zonder steeds twee paar schoenen in verschillende maten te moeten kopen?’

‘Mijn lievelingsschoenen zijn in de winkel niet meer te krijgen. Hoe kan ik tóch aan een nieuw paar komen?’

‘Door die lastige voeten van mij zit geen enkele confectieschoen comfortabel. En orthopedische schoenen zijn vaak zo lelijk!’

‘Een paar gele pumps voor bij m’n zomerjurk. Waar vind ik die, in precies de goede kleur?’

‘Ik wil gewoon mooie, goedzittende schoenen die ik jaren kan dragen.’

Herkenbaar?
Denk dan eens aan op maat gemaakte schoenen. Betaalbare luxe én exclusiviteit, ook voor u. Want voor de kosten hoeft u het echt niet te laten. Tel de miskopen die in de kast liggen te verstoffen maar eens bij elkaar op. Voor hetzelfde geld heeft u met Van Abswoude tijdloze, mooie handgemaakte schoenen. Perfect passend, in uw favoriete model of kleur, met puur draagcomfort.
Speciaal voor u gemaakt.
Bij ons krijgt u echte maatschoen.We beginnen ‘from scratch’ met het meten van uw voet, maken hiernaar houten leesten en daarna passchoenen. Als die perfect passen gaan we verder met het uitzoeken van het leer en alle andere materialen waar de schoen uit is opgebouwd. De schoen wordt op traditionele wijze gemaakt met ambachtelijke constructietechnieken waar veel handwerk in zit. Na een rustperiode op de leest en een uitgebreide handmatige finish zijn de schoenen klaar. Het resultaat is van wereldklasse.
Een eigen leest
Vanzelfsprekend blijven uw leesten en pasvorm bij ons netjes bewaard, zodat u ook na jaren met uw eigen schoenen kunt nabestellen.
Heeft u interesse?
Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen!