DE SCHOENMAKER MET GEVOEL VOOR VAKMANSCHAP EN STIJLVOLLE ELEGANTIE

BEDRIJF

Schoenen hebben onze passie. De liefde voor het vak zit in de familie en wordt van vader op zoon doorgegeven. Van Abswoude Schoenmaker is drie generaties vakmanschap in schoenen: reparatie, verkoop, ontwerp en productie van een eigen collectie en maatwerk.

Kwaliteitschoenen

Onze familietraditie start in 1932 op de Terweeweg in Oegstgeest. Daar wordt de basis gelegd voor de bundeling van ambachtelijk vakmanschap en creativiteit die op de huidige locatie dagelijkse praktijk is. Bij Van Abswoude Schoenen vindt u het beste van twee werelden: ouderwets vakmanschap en gedegen materiaalkennis gecombineerd met een eigentijds gevoel voor design en stijlvolle elegantie.

Schoenen met passie

Alles onder één dak, gewoon bij u om de hoek. Want voor elegante, mooie schoenen hoeft u echt niet naar Londen of Milaan. Schoenen van wereldklasse vindt u ook in Oegstgeest. Kom eens langs en neem een kijkje aan de Dorpsstraat 50 in Oegstgeest. U bent van harte welkom!

Eerlijke producten

Van Abswoude levert eerlijke producten. Of het nu gaat om een kant-en-klaar paar kwaliteitsschoenen of een compleet op maat gemaakte loafer of pump, u weet altijd waar het vandaan komt. Geen massaproductie afkomstig uit de andere kant van de wereld maar degelijk, klassiek vakwerk, met liefde en aandacht vervaardigd en gebruikmakend van duurzame, eerlijke materialen. Wij staan dan ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoogwaardig maatwerk in plaats van belastende massaproductie, vakkundige reparatie in plaats van het zomaar weggooien van goede schoenen.

Waarom een Abswoude Schoen

  • Elke schoen wordt precies voor u op maat gemaakt.
  • Design schoenen mogelijk.
  • In elk gewenste kleur
  • In elke gewenst leersoort
  • Eerlijke natuurlijke materialen.
  • De schoenen worden door ons zelf gemaakt in Oegstgeest, alles gebeurt in eigen atelier, niets word uitbesteed om zo een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.